Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Απελευθέρωση πουλιών. Συνεργασία ΣΕΠ με ΑΝΙΜΑ



Στα πλαίσια της συνεργασίας του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων με την Μ.Κ.Ο. ANIMA, λίγο πριν τις καλοκαιρινές Μεγάλες Δράσεις Υπαίθρου, προγραμματίζεται μία ιδιαίτερη εκδήλωση. Την απελευθέρωση στο φυσικό τους περιβάλλον, πουλιών που δέχθηκαν τη φροντίδα και την αγάπη  των ανθρώπων της ΑΝΙΜΑ.

Η απελευθέρωση θα πραγματοποιηθεί, το Σάββατο 7 Ιουλίου 2012 στις 11.30 πμ στο Σπήλαιο της Παιανίας, όπου τα υπό ένταξη πουλιά θα ανοίξουν τα φτερά τους για να πετάξουν στην ελευθερία. Στην εκδήλωση καλούνται να συμμετάσχουν Κοινότητες Ανιχνευτών για να τους ανοίξουμε αυτή την «πόρτα», λέγοντάς τους καλό ταξίδι, ευχόμενοι να μην χρειαστούν ποτέ ξανά τη φροντίδα μας.

Με αυτό το συμβολικό τρόπο θα εγκαινιάσουμε τη συνεργασία του Κλάδου Ανιχνευτών της Γ.Ε. του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων με την ΑΝΙΜΑ. (Ανακοίνωση Γ.Ε. 61/2012), που στόχο έχει τη δημιουργία ευαισθητοποιημένων και κοινωνικά ενεργών πολιτών σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη διάσωση και επιβίωση της ελληνικής φύσης.

Πληροφορίες: Μαρία Καψάσκη (mkapsaski@gmail.com)
Περισσότερα για τη συνεργασία στο: http://blogs.sep.org.gr/sep-anima/

Στις 7 Ιουλίου, ας ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας για να ακούσει ο κόσμος το σύνθημά μας: Βοήθησέ με! Προστάτεψέ με! Μπορείς! Ελπίζουμε να είστε το παράδειγμα και η κινητήρια δύναμη στην προσπάθεια αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου